Stop straling muurverf

Stop-straling-logo

Binnenkort verkrijgbaar bij Engels verf

VAAK HOOFDPIJN?

Regelmatig hoofdpijn. Slecht kunnen (door)slapen. Chronische vermoeidheid. Concentratieproblemen. Geheugenverlies. Evenwichtsstoornissen. Oorsuizen… Het zijn slechts een paar voorbeelden van symptomen die u kunt ervaren als u gevoelig bent voor straling van elektronische apparaten (EHS – ElektroHyperSensitiviteit) en/of straling van draadloze apparatuur.

Doordat Wifi kanalen en telefoonmasten steeds sterker worden, krijgen steeds meer mensen te maken met symptomen die kunnen duiden op te hoge stralingsbelasting. Dat straling schadelijk is, daar bestaat inmiddels geen twijfel meer over. Maar pas op lange termijn zal duidelijk zijn wat exact de gevolgen voor zijn mens, dier en milieu.

VIERKANT_-17

Meten is weten

Voordat u aan de slag gaat met het aanbrengen van straling werende maatregelen, verricht u bij voorkeur eerst een meting. U kunt dit laten doen door een van de gediplomeerde meetspecialisten waarmee Stop Straling samenwerkt, maar u kunt dit ook zelf doen.

Stop Straling verhuurt de MK30 meetset van Gigahertz Solutions. De MK30 is een geavanceerde en vaak gebruikte meetset, die eenvoudig is in het gebruik. Ook wanneer u geen ervaring hebt met meetapparatuur, is de MK30 niet ingewikkeld. Bij de MK30 zit een uitgebreide handleiding en een uitleg over hoe u de gemeten waarden moet interpreteren. Mocht u daar alsnog vragen over hebben, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

VIERKANT_-straling_meten

StopStraling_Products0116-scaled