Stop straling muurverf

VAAK HOOFDPIJN?

Binnenkort verkrijgbaar bij Engels verf

Hoofdpijn. Migraine. Slecht kunnen (door)slapen. Chronische vermoeidheid. Concentratieproblemen. Geheugenverlies. Evenwichtsstoornissen. Oorsuizen…

Het zijn slechts een paar voorbeelden van symptomen die u kunt ervaren als u gevoelig bent voor straling van elektronische apparaten en/of straling van draadloze apparatuur.

Doordat Wifi kanalen en telefoonmasten steeds sterker worden, krijgen steeds meer mensen te maken met symptomen die kunnen duiden op te hoge stralingsbelasting. Dat straling schadelijk is, daar bestaat inmiddels geen twijfel meer over. Maar pas op lange termijn zal duidelijk zijn wat exact de gevolgen voor zijn mens, dier en milieu.

StopStraling_Products0116-scaled

De straling werende muurverf van Stop Straling is een grond- en tussenlaag met een hoge dempingswaarde op basis van koolstof. Met deze verf beschermt u uw woning aan de binnenzijde tegen elektromagnetische hoog- en laagfrequente straling.

Stop Straling muurverf en wordt in de EU vervaardigd. De verf is vrij van zware metalen en andere schadelijke stoffen volgens de Verordening (EG) nr. 1272/2008 van het Europees Parlement en de Raad van 16 december 2oo8.

Stop Straling muurverf is overschilderbaar met elke soort watergedragen verf en toepasbaar op beton, metselwerk, pleisterwerk, gipskarton en oude muurverflagen.

VIERKANT_-17